• Płyta grillowa jest zdecydowanie większa od tradycyjnych patelni, służy do przygotowywania drobiu, mięsa warzyw i ryb
• Temperatura płyty sterowana jest termostatem w zakresie od 50°C do 275°C
• Płyta zrobiona ze stali chromowanej, polerowanej na lustro przez co idealnie sprawdza się podczas obróbki termicznej potraw jak i ułatwia utrzymanie patelni w czystości
• Powierzchnia 1/2 gładka i 1/2 ryflowana
• Dwie strefy grzewcze z niezależną regulacją temperatury
• Duża pochylona powierzchnia płyty grzewczej
• Pod płytą umieszczony jest zbiornik na tłuszcz, przez co jego odprowadzenie jest bardzo łatwe
• Spirala grzejna wewnątrz modułu grzewczego jest gęsto rozmieszczona na obrzeżach, a nie w centrum modułu, dzięki czemu uzyskuje się jednakową temperaturę na całej powierzchni grzewczej
• Konstrukcja zapobiegająca zaciekanie wykipin do wnętrza wyrobu
• Ergonomiczne i duże pokrętła dla łatwej regulacji wielkości płomienia z pierścieniami uszczelniającymi (zabezpieczenie antybryzgowe), zwiększające higienę
Producent | |
---|---|
Linia | |
Model | |
Szerokość | |
Głębokość | |
Wysokość | |
Zasilanie | |
Moc elektryczna | |
Napięcie zasilania | |
Typ powierzchni | Chromowana |
Rodzaj | Gładka/Ryflowana |
Na razie nie ma opinii o produkcie.