Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach – Sous Vide CAS CSV-26

producent Producent:
czas realizacji Czas realizacji:
1 – 7 dni
numer katalogowy Numer katalogowy:
CSV-26
gwarancja Gwaracja:
1 rok
Masz pytanie dotyczące produktu?
Opis

Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach – Sous Vide CAS CSV-26

Urządzenie jest przeznaczone do gotowania potraw metodą Sous Vide – w hermetycznie zamkniętych woreczkach, w kąpieli wodnej o obniżonej temperaturze (poniżej 100 °C). Urządzenia do gotowania metodą Sous-vide, dzięki którym nie marnujesz już żywności, a goście krócej czekają na wybrane dania.
Urządzenie CAS CSV-20 jest wykonane, jako rozwiązanie „all i one” dedykowane do przyrządzania potraw metoda Sous Vide. Obudowa i pokrywa urządzenia jest wykonana w całości ze stali nierdzewnej i uszczelniona silikonową uszczelką. Urządzenie jest wyposażone w bardzo precyzyjny sterownik umożliwiający regulację temperatury wody w komorze roboczej, co 0,1 ーC, w zakresie od 45 do 85ーC. Czas trwania każdego cyklu jest odliczany automatycznie, przy czym odliczanie jest prowadzone od momentu uzyskania zadanej temperatury procesu obróbki termicznej.
Urządzenie jest wyposażone w dodatkowy regulowany termostat, chroniący przez przypadkowym przekroczeniem temperatury procesu w wyniku wprowadzenia przez osobę obsługującą niewłaściwych ustawień na głównym sterowniku.
W zestawie akcesoriów dostarczanych wraz z urządzaniem znajduje się separator z otworami, chroniący zapakowane porcje produktów przed bezpośrednim kontaktem z elementem grzewczym.
Stabilność warunków procesu Sous Vide i ochronę przed wpływem czujników zewnętrznych zapewnia dopasowana pokrywa ze stali nierdzewnej.

Parametry techniczne
Producent

Model

Wymiary opakowania [mm]

680 x 495 x 410mm

Wymiary urządzenia [mm]

570 x 370 x 310

Zasilanie

Napięcie zasilania

Wymiary komory roboczej

530 x 327 x 200mm

Regulacja temperatury

+85°C

Masa produktu(kg)

18.6

Moc elektryczna(W)

2000

Opinie (0)

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach – Sous Vide CAS CSV-26”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Nasza cena
4 049,10 
Cena katalogowa 4 499,00 
Oszczędzasz:449,90 -10%
Nasza cena
4 980,39 
Cena katalogowa 5 533,77 
Oszczędzasz:553,38 -10%
Darmowa wysyłkaDarmowa wysyłka
logo Premium Gastro