(Rozwiń)

Profesjonalne stoły chłodnicze do pizzy

Stół chłodniczy do pizzy - główne stanowisko robocze dla Pizzaiolo.

Wyposażony w granitowy blat o głębokości 70 albo 80 cm, nadstawkę chłodniczą i komory chłodnicze przystosowane do pojemników 600x400. Stoły chłodnicze do pizzy posiadają wszystko, czego pizzer może potrzebować, by wygodnie i wydajnie pracować w restauracji. Granitowy blat ułatwia pracę z ciastem, a jego ranty zainstalowane z trzech stron zapobiegają rozsypywaniu się mąki i sera. Kamienny rant służy również jako podpora dla nadstawki chłodniczej, która znajduje się około 15-20 cm nad głównym blatem roboczym, zapewniając dostęp do całej powierzchni granitowego blatu. Nadstawki chłodnicze są odpowiedniej długości, aby dokładnie pasować do stołu chłodniczego do pizzy. Możliwe jest zainstalowanie nadstawki, która pomieści do 12 pojemników 1/3 albo 1/4 GN. Pod blatem stołu do pizzy znajdują się od 2 do 4 drzwi chłodnicze. Stoły o głębokości 80 cm posiadają prowadnice dopasowane do formatu piekarniczego 600x400 EN. Stoły chłodnicze do pizzy są bardzo ważnym elementem wyposażenia każdej pizzerii.

Polecamy stoły chłodnicze w standardzie piekarniczym 600x400

Zalecamy stoły do pizzy wykonane w standardzie piekarniczym, ponieważ pozwolą one pomieścić do 8 kuwet piekarniczych z ciastem do pizzy o wysokości 7 cm w każdej komorze. (Zwiń)

Wyświetlanie wszystkich wyników: 11

Sortowanie
Stół chłodniczy do pizzy z blatem granitowym Compact, 1590x700x854, Fagor Professional CPZC-2G

Stół chłodniczy do pizzy z blatem granitowym Compact, 1590x700x854, Fagor Professional CPZC-2G

13035,00  netto 17380,00 
16033,05  brutto
21377,40 
Stół chłodniczy do pizzy z blatem granitowym Compact, 2110x700x854, Fagor Professional CPZC-3G

Stół chłodniczy do pizzy z blatem granitowym Compact, 2110x700x854, Fagor Professional CPZC-3G

15312,00  netto 20416,00 
18833,76  brutto
25111,68 
Produkty
Pokaż wszystkie produkty
×