Sous Vide Hendi, Stalgast

Dla wymagających Klientów mamy w ofercie wysokiej klasy urządzenia sous-vide od Hendi, Stalgast oraz innych renomowanych producentów. Dzięki nim można serwować gościom wyśmienite potrawy o niepowtarzalnym smaku i z zachowaniem ich cennych wartości odżywczych. Proponujemy różne rodzaje artykułów do gotowania w próżni oraz najlepsze cyrkulatory zanurzeniowe, które znajdą zastosowanie w każdej profesjonalnej kuchni. 

Urządzenia gastronomiczne do gotowania sous-vide

Technika przyrządzania potraw sous-vide od kilku lat cieszy się niesłabnącą popularnością na całym świecie. Wykorzystywana jest w najlepszych restauracjach, gdzie priorytetem jest zaspokojenie wysublimowanych gustów kulinarnych gości. Metoda ta polega na długim gotowaniu dań zamkniętych próżniowo i zanurzonych w wodzie o niskiej temperaturze. Dzięki takiej obróbce termicznej można zachować nie tylko intensywny, naturalny smak produktów, ale także ich wartości odżywcze, które w wyniku hermetycznego zamknięcia na dłużej w nich pozostają. W naszym sklepie proponujemy profesjonalne przyrządy do sous-vide następujących marek: Hendi, Stalgast, Sammic, Bartscher oraz wielu innych. W ofercie mamy różne modele tego sprzętu – zarówno kompletne urządzenia, jak i poręczne cyrkulatory zanurzeniowe, które można stosować w dowolnym naczyniu. Zapewniamy także niezbędne akcesoria do tej metody gotowania, np. przegrody do wanien, sondy, pokrywki czy uszczelki. Zachęcamy do zapoznania się z pełną ofertą artykułów do sous-vide, a także do kontaktu z naszym działem Klienta, który pomoże wybrać najlepszy model.

Filtry
Marka
Cena
Kategorie produktów

Ilość produktów: 26.

Sortowanie
  • Urządzenie do gotowania SVC-4-22D | SAMMIC
    5 366,05  netto
    6 600,24 brutto
  • Urządzenie do gotowania SVC-28 | SAMMIC
    5 366,05  netto
    6 600,24 brutto
  • Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania sous-vide „SmartVide” 1180000 | Hendi, 1180000
    4 933,95  netto
    6 068,76 brutto
  • Urządzenie do gotowania SVC-14 | SAMMIC
    4 655,45  netto
    5 726,20 brutto
  • Przenośna głowica SmartVide 8 Plus | SAMMIC
    4 231,30  netto
    5 204,50 brutto
  • Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania sous-vide „SmartVide” 1180020 | Hendi, 1180020
    3 778,95  netto
    4 648,11 brutto
  • Przenośna głowica SmartVide 8 | SAMMIC
    3 723,85  netto
    4 580,34 brutto
  • Przenośna głowica SmartVide 6 | SAMMIC
    3 215,55  netto
    3 955,13 brutto
  • Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania sous-vide „SmartVide” | Hendi, 1180040
    2 938,95  netto
    3 614,91 brutto