Usługi gastronomiczne w trybie cateringowym na wielu płaszczyzna zazębiają się z regularną pracą w kuchni. Wszystko trzeba przygotować, pokroić, ugotować, czy wypiec, ale trzeba też wszystko dostarczyć na miejsce do klienta. Niezbędne będą zatem wszelkie elementy wyposażenia jak: termosy i pojemniki termoizolacyjne.
Najbardziej popularne wyposażanie cateringu to pojemniki termoizolacyjne – wykonane są z pianki polipropylenowej i są dostosowane pod pojemniki 2/1 GN albo 1/1 GN o głębokości 150 i 200 mm. Inny rodzaj pojemników termoizolacyjny wykonany jest z polietylenu i posiada załadunek boczny, dzięki czemu możemy transportować wiele pojemników GN jednocześnie.
(Zwiń)Ilość produktów: 92.
Nie! Dział catering to również stoły i krzesła cateringowe oraz obrusy odporne na zaplamienia.
W naszej ofercie wyposażenia cateringu znajdziecie Państwo szeroką ofertę wygodnych w transporcie, składanych stołów i krzeseł cateringowych, które nakryte odpowiednim obrusami elegancko się prezentują.