Ciągi kuchenne linii 600 to rozwiązanie dla małej gastronomii albo food trucków czy sezonowych punktów gastronomicznych. Niewielkie, ale bardzo wydajne urządzenia takich producentów jak Berto’s, REDFOX czy RM GASTRO.
Urządzenia gastronomiczne grzewcze z linii 600 cechują się kompaktowymi gabarytami przy zachowaniu optymalnej wydajności! Wyposażenie kuchni gastronomicznej występuje w rozmiarach 300×600, 600×600 i 900×600! Są to rozwiązania o 100 mm węższe i płytsze o standardowych urządzeń z linii 700.
(Zwiń)Ilość produktów: 315.
Dobierając urządzenia gastronomiczne z linii 600 do swojej restauracji, należy przede wszystkim wziąć pod uwagę profil działalności. W skrócie: Jakie świadczymy usługi? Co znajdzie się w karcie dań? Niemniej jednak istnieją pewne niezmienne wymogi i standardy, na które właściciele gastronomii powinni zwrócić uwagę przy inwestycji w nowe wyposażenie.
Przy wyborze urządzeń kuchennych z naszej oferty, mogą być Państwo spokojni o wszystkie powyższe punkty. Testujemy i sprawdzamy produkty zanim trafią do witryny hurtowni gastronomicznej Premiumgastro.pl