Rzetelny projekt technologiczny
Choć dla gości odwiedzających lokal gastronomiczny najbardziej liczy się jakość przyrządzonego jedzenia, przyjazna obsługa i przytulny wystrój, tak naprawdę w każdym tego typu obiekcie najważniejsze jest zaplecze. Jeśli zostanie odpowiednio zaprojektowane, przyczyni się do sukcesu restauracji, a personel będzie pracował w komfortowych warunkach. Z tego względu stworzenie optymalnego projektu technologicznego zaplecza gastronomicznego to najważniejsza kwestia, która powinna być załatwiona zaraz po znalezieniu odpowiedniego lokum.
Właściwe rozplanowanie układu wyposażenia oraz jego odpowiedni dobór może przysporzyć sporo problemów, dlatego warto zdać się na pomoc profesjonalistów – unikniemy w ten sposób kosztownych pomyłek, a obiekt restauracyjny będzie doskonale funkcjonował przez cały okres działalności.
Nasza firma oprócz dostarczania najwyższej jakości, profesjonalnego sprzętu kuchennego dedykowanego do profesjonalnej gastronomii zajmuje się również wykonywaniem fachowych projektów technologicznych:
- restauracji (w tym również hotelowych),
- barów szybkiej obsługi i innych,
- kantyn,
- kuchni szkolnych oraz kuchni dla firm cateringowych,
- szpitalnych pomieszczeń kuchennych,
- sklepów i zakładów produkcyjnych.
Za każdym razem klient otrzymuje od nasz dokładny projekt technologiczny swojego lokalu gastronomicznego z zaznaczeniem funkcjonalnego układu pomieszczeń oraz sugestie proponowanego przez naszych specjalistów wyposażenia technicznego. Pomagamy również przy odbiorze sanepidu. Nasze usługi wykonujemy na najwyższym poziomie, uwzględniając potrzeby klienta, a także jego pomysły. Wierzymy, że tylko praca zespołowa przynosi najlepsze efekty!
Wszystkie projekty technologiczne przygotowywane są indywidualnie – aby idealnie wpisywały się w oczekiwania i wymagania osoby zlecającej. W procesie ich sporządzania bierzemy pod uwagę w szczególności: powierzchnię i charakter lokalu, obowiązujące prawo w zakresie norm sanitarnych, aktualne przepisy BHP oraz system HACCP.
Gwarantujemy:
- profesjonalne doradztwo w zakresie doboru wyposażenia do kuchni,
- dokładne wytyczne oraz bilans mediów (gaz, prąd, woda),
- uzgodnienie projektu z rzeczoznawcą ds. sanitarno-higienicznych,
- projekt technologiczny idealnie dopracowany do prowadzonej działalności,
- wymianę pomysłów z klientem na każdym etapie realizacji zlecenia,
- dogodne terminy realizacji i atrakcyjne ceny.
Profesjonalny projekt technologiczny:
- ułatwia skompletowanie właściwego sprzętu – bez obawy, że okaże on się w późniejszym czasie nieprzydatny,
- pozwala zorientować się w potrzebnych zasobach prądu lub wody, aby w razie konieczności było można skontaktować się z odpowiednimi organami i uzyskać energię elektryczną o wyższej mocy,
- upraszcza rozplanowanie harmonogramu prac budowlanych i umożliwia lepszą koordynację jego przebiegu,
- gwarantuje idealną optymalizację pomieszczeń, dzięki czemu każdy kawałek przestrzeni zostanie maksymalnie wykorzystany;
- przyśpiesza proces otwierania restauracji – bez fachowego projektu często nie wiemy, na jakich działaniach powinniśmy się skupić w pierwszej kolejności.
Skontaktuj się z nami
+48 609 105 996Z przyjemnością omówię szczegóły Twojego projektu
Jan Kowalski, doradca klienta