Projekty technologiczne

Rzetelny projekt technologiczny

Choć dla gości odwiedzających lokal gastronomiczny najbardziej liczy się jakość przyrządzonego jedzenia, przyjazna obsługa i przytulny wystrój, tak naprawdę w każdym tego typu obiekcie najważniejsze jest zaplecze. Jeśli zostanie odpowiednio zaprojektowane, przyczyni się do sukcesu restauracji, a personel będzie pracował w komfortowych warunkach. Z tego względu stworzenie optymalnego projektu technologicznego zaplecza gastronomicznego to najważniejsza kwestia, która powinna być załatwiona zaraz po znalezieniu odpowiedniego lokum.

Właściwe rozplanowanie układu wyposażenia oraz jego odpowiedni dobór może przysporzyć sporo problemów, dlatego warto zdać się na pomoc profesjonalistów – unikniemy w ten sposób kosztownych pomyłek, a obiekt restauracyjny będzie doskonale funkcjonował przez cały okres działalności.

Nasza firma oprócz dostarczania najwyższej jakości, profesjonalnego sprzętu kuchennego dedykowanego do profesjonalnej gastronomii zajmuje się również wykonywaniem fachowych projektów technologicznych:

  • restauracji (w tym również hotelowych),
  • barów szybkiej obsługi i innych,
  • kantyn,
  • kuchni szkolnych oraz kuchni dla firm cateringowych,
  • szpitalnych pomieszczeń kuchennych,
  • sklepów i zakładów produkcyjnych.

Za każdym razem klient otrzymuje od nasz dokładny projekt technologiczny swojego lokalu gastronomicznego z zaznaczeniem funkcjonalnego układu pomieszczeń oraz sugestie proponowanego przez naszych specjalistów wyposażenia technicznego. Pomagamy również przy odbiorze sanepidu. Nasze usługi wykonujemy na najwyższym poziomie, uwzględniając potrzeby klienta, a także jego pomysły. Wierzymy, że tylko praca zespołowa przynosi najlepsze efekty!

Wszystkie projekty technologiczne przygotowywane są indywidualnie – aby idealnie wpisywały się w oczekiwania i wymagania osoby zlecającej. W procesie ich sporządzania bierzemy pod uwagę w szczególności: powierzchnię i charakter lokalu, obowiązujące prawo w zakresie norm sanitarnych, aktualne przepisy BHP oraz system HACCP.

Gwarantujemy:

  • profesjonalne doradztwo w zakresie doboru wyposażenia do kuchni,
  • dokładne wytyczne oraz bilans mediów (gaz, prąd, woda),
  • uzgodnienie projektu z rzeczoznawcą ds. sanitarno-higienicznych,
  • projekt technologiczny idealnie dopracowany do prowadzonej działalności,
  • wymianę pomysłów z klientem na każdym etapie realizacji zlecenia,
  • dogodne terminy realizacji i atrakcyjne ceny.

Nasza firma współpracuje z wykwalifikowanymi technologami mającymi wieloletnie doświadczenie w branży – stawiamy wyłącznie na najlepszych specjalistów, którzy swoją wiedzę wykorzystują w praktyce i potrafią zaproponować innowacyjne, nowoczesne rozwiązania. Wspólne konsultacje znacząco wpływają na jakość projektu technologicznego – pozwalają udoskonalać pomysły i wprowadzać konieczne zmiany.

Nietypowe wymiary pomieszczeń nie są dla nas problemem, a nowym wyzwaniem! Jesteśmy w stanie poradzić sobie nawet ze skomplikowanymi zleceniami – dla nas nie ma rzeczy niemożliwych!

Profesjonalny projekt technologiczny:

  • ułatwia skompletowanie właściwego sprzętu – bez obawy, że okaże on się w późniejszym czasie nieprzydatny,
  • pozwala zorientować się w potrzebnych zasobach prądu lub wody, aby w razie konieczności było można skontaktować się z odpowiednimi organami i uzyskać energię elektryczną o wyższej mocy,
  • upraszcza rozplanowanie harmonogramu prac budowlanych i umożliwia lepszą koordynację jego przebiegu,
  • gwarantuje idealną optymalizację pomieszczeń, dzięki czemu każdy kawałek przestrzeni zostanie maksymalnie wykorzystany;
  • przyśpiesza proces otwierania restauracji – bez fachowego projektu często nie wiemy, na jakich działaniach powinniśmy się skupić w pierwszej kolejności.

Nasz zespół pracuje na terenie całej Polski ze szczególnym uwzględnieniem takich miast jak: Warszawa, Lublin, Kraków, Poznań, Gdańsk, Gdynia, Sopot, Wrocław, Olsztyn, Łódź. W przypadku innej lokalizacji jesteśmy do dyspozycji po wstępnym uzgodnieniu. Z pewnością znajdziemy dogodny dla obu stron termin spotkania.

W przypadku zdecydowania się na zakup urządzeń w naszej firmie projekt technologiczny zostaje odliczony od końcowej ceny oferty, co z pewnością pozwoli zaoszczędzić sporą ilość gotówki. Jest to również zdecydowanie szybsze rozwiązanie, ponieważ nie trzeba poszukiwać wysokiej jakości wyposażenia na własną rękę.

Serdecznie zapraszamy do współpracy. Jesteśmy przekonani, że projekt technologiczny stworzony przez naszych specjalistów spełni Twoje marzenia o prowadzeniu wspaniałej restauracji lub innego lokalu gastronomicznego. Po wybraniu właściwej lokalizacji to właśnie projekt technologiczny jest najważniejszym krokiem w kierunku upragnionego celu. W przypadku dodatkowych pytań zachęcamy do kontaktu – chętnie rozwiejemy wszystkie wątpliwości, a w razie potrzeby służymy radą.

Skontaktuj się z nami

+48 609 105 996

Z przyjemnością omówię szczegóły Twojego projektu
Jan Kowalski, doradca klienta

Produkty

  • Promocja
    Wózek kelnerski ze stali nierdzewnej, skręcany, 3-półkowy Stalgast 661030
    304,00  netto
    373,92  brutto
  • Promocja
    Lodówka CARIMALI do ekspresów automatycznych Optima
    5 520,00  netto
    6 789,60  brutto
  • Promocja
    Kuchenka mikrofalowa, P 0.9 kW Stalgast 775002
    383,80  netto
    472,07  brutto
  • Promocja
    Witryna cukiernicza chłodnicza, 1400x850x1100, Igloo Innova 140.170
    16 320,00  netto
    20 073,60  brutto
  • Promocja
    Zmywarka kapturowa uniwersalna z pakietem Przyjaznego Klimatu kosz 650x500mm, 735x750x1575, Meiko M-iClean HL
    43 773,00  netto
    53 840,79  brutto
  • PromocjaNowość
    Waga kalkulacyjna legalizowana, zakres ważenia 6-15kg CAS PR II 15B RS
    674,10  netto
    829,14  brutto
  • Promocja
    Kociołek elektryczny do zupy, V 10 l Stalgast 432100
    141,62  netto
    174,19  brutto
  • Promocja
    Płyn do nabłyszczania naczyń i szkła, V 10 l Stalgast 642100
    150,10  netto
    184,62  brutto
  • Promocja
    Termos stalowy, V 30 l Stalgast 051304
    558,60  netto
    687,08  brutto
  • Promocja
    Piec konwekcyjno-parowy 7xGN1/1 ChefTop Mind.Maps plus 11,7 kW UNOX 9000765
    24 174,00  netto
    29 734,02  brutto
  • Promocja
    Pojemnik z polipropylenu, GN 1/2, H 100 mm Stalgast 162102
    9,70  netto
    11,93  brutto
  • Promocja
    Konserwator do lodów na 12 pojemników VGN, 1160x1196x1354mm JUKA BISCOTTI
    17 535,50  netto
    21 568,67  brutto
  • Promocja
    Obieraczka do ziemniaków z separatorem obierzyn, wsad 12kg, 470x680x1130 Lozamet OZO.2.1/S
    5 544,00  netto
    6 819,12  brutto
  • Promocja
    Zmywarka do szkła,kosz 350×350, 430 x 480 x 650 Asber GT-350 B
    4 000,00  netto
    4 920,00  brutto
  • Promocja
    Piec do pizzy 1 komorowy, sterowanie elektromechaniczne 9 x 350mm Cuppone Tiepolo TP935/1C
    18 742,50  netto
    23 053,28  brutto
  • Promocja
    Lada chłodnicza sklepowa 1060x860x1220 IGLOO Pico 0.98 MO200
    3 825,00  netto
    4 704,75  brutto
  • logo Premium Gastro