Projekty technologiczne

Rzetelny projekt technologiczny

Choć dla gości odwiedzających lokal gastronomiczny najbardziej liczy się jakość przyrządzonego jedzenia, przyjazna obsługa i przytulny wystrój, tak naprawdę w każdym tego typu obiekcie najważniejsze jest zaplecze. Jeśli zostanie odpowiednio zaprojektowane, przyczyni się do sukcesu restauracji, a personel będzie pracował w komfortowych warunkach. Z tego względu stworzenie optymalnego projektu technologicznego zaplecza gastronomicznego to najważniejsza kwestia, która powinna być załatwiona zaraz po znalezieniu odpowiedniego lokum.

Właściwe rozplanowanie układu wyposażenia oraz jego odpowiedni dobór może przysporzyć sporo problemów, dlatego warto zdać się na pomoc profesjonalistów – unikniemy w ten sposób kosztownych pomyłek, a obiekt restauracyjny będzie doskonale funkcjonował przez cały okres działalności.

Nasza firma oprócz dostarczania najwyższej jakości, profesjonalnego sprzętu kuchennego dedykowanego do profesjonalnej gastronomii zajmuje się również wykonywaniem fachowych projektów technologicznych:

  • restauracji (w tym również hotelowych),
  • barów szybkiej obsługi i innych,
  • kantyn,
  • kuchni szkolnych oraz kuchni dla firm cateringowych,
  • szpitalnych pomieszczeń kuchennych,
  • sklepów i zakładów produkcyjnych.

Za każdym razem klient otrzymuje od nasz dokładny projekt technologiczny swojego lokalu gastronomicznego z zaznaczeniem funkcjonalnego układu pomieszczeń oraz sugestie proponowanego przez naszych specjalistów wyposażenia technicznego. Pomagamy również przy odbiorze sanepidu. Nasze usługi wykonujemy na najwyższym poziomie, uwzględniając potrzeby klienta, a także jego pomysły. Wierzymy, że tylko praca zespołowa przynosi najlepsze efekty!

Wszystkie projekty technologiczne przygotowywane są indywidualnie – aby idealnie wpisywały się w oczekiwania i wymagania osoby zlecającej. W procesie ich sporządzania bierzemy pod uwagę w szczególności: powierzchnię i charakter lokalu, obowiązujące prawo w zakresie norm sanitarnych, aktualne przepisy BHP oraz system HACCP.

Gwarantujemy:

  • profesjonalne doradztwo w zakresie doboru wyposażenia do kuchni,
  • dokładne wytyczne oraz bilans mediów (gaz, prąd, woda),
  • uzgodnienie projektu z rzeczoznawcą ds. sanitarno-higienicznych,
  • projekt technologiczny idealnie dopracowany do prowadzonej działalności,
  • wymianę pomysłów z klientem na każdym etapie realizacji zlecenia,
  • dogodne terminy realizacji i atrakcyjne ceny.

Nasza firma współpracuje z wykwalifikowanymi technologami mającymi wieloletnie doświadczenie w branży – stawiamy wyłącznie na najlepszych specjalistów, którzy swoją wiedzę wykorzystują w praktyce i potrafią zaproponować innowacyjne, nowoczesne rozwiązania. Wspólne konsultacje znacząco wpływają na jakość projektu technologicznego – pozwalają udoskonalać pomysły i wprowadzać konieczne zmiany.

Nietypowe wymiary pomieszczeń nie są dla nas problemem, a nowym wyzwaniem! Jesteśmy w stanie poradzić sobie nawet ze skomplikowanymi zleceniami – dla nas nie ma rzeczy niemożliwych!

Profesjonalny projekt technologiczny:

  • ułatwia skompletowanie właściwego sprzętu – bez obawy, że okaże on się w późniejszym czasie nieprzydatny,
  • pozwala zorientować się w potrzebnych zasobach prądu lub wody, aby w razie konieczności było można skontaktować się z odpowiednimi organami i uzyskać energię elektryczną o wyższej mocy,
  • upraszcza rozplanowanie harmonogramu prac budowlanych i umożliwia lepszą koordynację jego przebiegu,
  • gwarantuje idealną optymalizację pomieszczeń, dzięki czemu każdy kawałek przestrzeni zostanie maksymalnie wykorzystany;
  • przyśpiesza proces otwierania restauracji – bez fachowego projektu często nie wiemy, na jakich działaniach powinniśmy się skupić w pierwszej kolejności.

Nasz zespół pracuje na terenie całej Polski ze szczególnym uwzględnieniem takich miast jak: Warszawa, Lublin, Kraków, Poznań, Gdańsk, Gdynia, Sopot, Wrocław, Olsztyn, Łódź. W przypadku innej lokalizacji jesteśmy do dyspozycji po wstępnym uzgodnieniu. Z pewnością znajdziemy dogodny dla obu stron termin spotkania.

W przypadku zdecydowania się na zakup urządzeń w naszej firmie projekt technologiczny zostaje odliczony od końcowej ceny oferty, co z pewnością pozwoli zaoszczędzić sporą ilość gotówki. Jest to również zdecydowanie szybsze rozwiązanie, ponieważ nie trzeba poszukiwać wysokiej jakości wyposażenia na własną rękę.

Serdecznie zapraszamy do współpracy. Jesteśmy przekonani, że projekt technologiczny stworzony przez naszych specjalistów spełni Twoje marzenia o prowadzeniu wspaniałej restauracji lub innego lokalu gastronomicznego. Po wybraniu właściwej lokalizacji to właśnie projekt technologiczny jest najważniejszym krokiem w kierunku upragnionego celu. W przypadku dodatkowych pytań zachęcamy do kontaktu – chętnie rozwiejemy wszystkie wątpliwości, a w razie potrzeby służymy radą.

Skontaktuj się z nami

+48 609 105 996

Z przyjemnością omówię szczegóły Twojego projektu
Jan Kowalski, doradca klienta

Produkty
  • Promocja
    Łuskarka do lodu chłodzona powietrzem o wydajności 1000kg/24h 600x650x890 KASTEL KFE1000 SPLIT
    32 780,80  netto
    40 320,38  brutto
  • Promocja
    Lada chłodnicza sklepowa 2540x1165x1230 IGLOO Basia 2/2.5S BA104
    7 467,25  netto
    9 184,72  brutto
  • Promocja
    Krajalnica do serów z nożem 250mm, Ma-Ga model 110PT
    1 657,50  netto
    2 038,73  brutto
  • Promocja
    Stół stalowy z półką ze zlewem 2-komorowym, skręcany, 1000x600x850 mm Stalgast 613706
    1 300,32  netto
    1 599,39  brutto
  • Promocja
    Regał chłodniczy 1920x890x2170 IGLOO KING 1.9 DPAT
    15 283,00  netto
    18 798,09  brutto
  • Promocja
    Nadstawa chłodnicza GN 1/3 4x GN1/3 Hendi 233948
    1 211,53  netto
    1 490,18  brutto
  • Promocja
    Podstawa dolna WIESHEU UG 64-875, 930x860x875 do modeli pieców Dibas 64 Blue, Ebo 64
    Zapytaj o cenę
  • Promocja
    Pakowarka próżniowa Profi Line – komorowa 38kg Hendi 975268
    3 200,03  netto
    3 936,04  brutto
  • Promocja
    Płyta grzewcza gazowa chromowana 400 mm na podstawie szafkowej zamkniętej, 800x700x900 KROMET 700.KG-2/I-400.S.D
    7 540,00  netto
    9 274,20  brutto
  • Promocja
    Konserwator do lodów na 18 pojemników VGN, 1660x1196x1354mm JUKA SORENTO 18SM
    20 408,50  netto
    25 102,46  brutto
  • Promocja
    Zmywarka do naczyń stołowych z koszem 500×500 , 600 x 600 x 820 Asber GT-500 B
    5 280,00  netto
    6 494,40  brutto
  • Promocja
    Pakowarka próżniowa PROFI LINE 300 – komorowa Hendi 201435
    3 006,03  netto
    3 697,42  brutto
  • Promocja
    Shaker do koktajli mlecznych – 1 l Hendi 224038
    416,13  netto
    511,84  brutto
  • Promocja
    Syfon do bitej śmietany Kurt Scheller Edition fioletowy Hendi 975886
    96,03  netto
    118,12  brutto
  • Promocja
    Podstawa dolna WIESHEU UG 86-625, 1130x1060x625 do modelu pieca Ebo 86
    Zapytaj o cenę
  • Promocja
    Lada chłodnicza sklepowa 1700x860x1220 IGLOO Pico 1.62 MO203
    4 972,50  netto
    6 116,18  brutto
  • logo Premium Gastro