Projekty technologiczne

Rzetelny projekt technologiczny

Choć dla gości odwiedzających lokal gastronomiczny najbardziej liczy się jakość przyrządzonego jedzenia, przyjazna obsługa i przytulny wystrój, tak naprawdę w każdym tego typu obiekcie najważniejsze jest zaplecze. Jeśli zostanie odpowiednio zaprojektowane, przyczyni się do sukcesu restauracji, a personel będzie pracował w komfortowych warunkach. Z tego względu stworzenie optymalnego projektu technologicznego zaplecza gastronomicznego to najważniejsza kwestia, która powinna być załatwiona zaraz po znalezieniu odpowiedniego lokum.

Właściwe rozplanowanie układu wyposażenia oraz jego odpowiedni dobór może przysporzyć sporo problemów, dlatego warto zdać się na pomoc profesjonalistów – unikniemy w ten sposób kosztownych pomyłek, a obiekt restauracyjny będzie doskonale funkcjonował przez cały okres działalności.

Nasza firma oprócz dostarczania najwyższej jakości, profesjonalnego sprzętu kuchennego dedykowanego do profesjonalnej gastronomii zajmuje się również wykonywaniem fachowych projektów technologicznych:

  • restauracji (w tym również hotelowych),
  • barów szybkiej obsługi i innych,
  • kantyn,
  • kuchni szkolnych oraz kuchni dla firm cateringowych,
  • szpitalnych pomieszczeń kuchennych,
  • sklepów i zakładów produkcyjnych.

Za każdym razem klient otrzymuje od nasz dokładny projekt technologiczny swojego lokalu gastronomicznego z zaznaczeniem funkcjonalnego układu pomieszczeń oraz sugestie proponowanego przez naszych specjalistów wyposażenia technicznego. Pomagamy również przy odbiorze sanepidu. Nasze usługi wykonujemy na najwyższym poziomie, uwzględniając potrzeby klienta, a także jego pomysły. Wierzymy, że tylko praca zespołowa przynosi najlepsze efekty!

Wszystkie projekty technologiczne przygotowywane są indywidualnie – aby idealnie wpisywały się w oczekiwania i wymagania osoby zlecającej. W procesie ich sporządzania bierzemy pod uwagę w szczególności: powierzchnię i charakter lokalu, obowiązujące prawo w zakresie norm sanitarnych, aktualne przepisy BHP oraz system HACCP.

Gwarantujemy:

  • profesjonalne doradztwo w zakresie doboru wyposażenia do kuchni,
  • dokładne wytyczne oraz bilans mediów (gaz, prąd, woda),
  • uzgodnienie projektu z rzeczoznawcą ds. sanitarno-higienicznych,
  • projekt technologiczny idealnie dopracowany do prowadzonej działalności,
  • wymianę pomysłów z klientem na każdym etapie realizacji zlecenia,
  • dogodne terminy realizacji i atrakcyjne ceny.

Nasza firma współpracuje z wykwalifikowanymi technologami mającymi wieloletnie doświadczenie w branży – stawiamy wyłącznie na najlepszych specjalistów, którzy swoją wiedzę wykorzystują w praktyce i potrafią zaproponować innowacyjne, nowoczesne rozwiązania. Wspólne konsultacje znacząco wpływają na jakość projektu technologicznego – pozwalają udoskonalać pomysły i wprowadzać konieczne zmiany.

Nietypowe wymiary pomieszczeń nie są dla nas problemem, a nowym wyzwaniem! Jesteśmy w stanie poradzić sobie nawet ze skomplikowanymi zleceniami – dla nas nie ma rzeczy niemożliwych!

Profesjonalny projekt technologiczny:

  • ułatwia skompletowanie właściwego sprzętu – bez obawy, że okaże on się w późniejszym czasie nieprzydatny,
  • pozwala zorientować się w potrzebnych zasobach prądu lub wody, aby w razie konieczności było można skontaktować się z odpowiednimi organami i uzyskać energię elektryczną o wyższej mocy,
  • upraszcza rozplanowanie harmonogramu prac budowlanych i umożliwia lepszą koordynację jego przebiegu,
  • gwarantuje idealną optymalizację pomieszczeń, dzięki czemu każdy kawałek przestrzeni zostanie maksymalnie wykorzystany;
  • przyśpiesza proces otwierania restauracji – bez fachowego projektu często nie wiemy, na jakich działaniach powinniśmy się skupić w pierwszej kolejności.

Nasz zespół pracuje na terenie całej Polski ze szczególnym uwzględnieniem takich miast jak: Warszawa, Lublin, Kraków, Poznań, Gdańsk, Gdynia, Sopot, Wrocław, Olsztyn, Łódź. W przypadku innej lokalizacji jesteśmy do dyspozycji po wstępnym uzgodnieniu. Z pewnością znajdziemy dogodny dla obu stron termin spotkania.

W przypadku zdecydowania się na zakup urządzeń w naszej firmie projekt technologiczny zostaje odliczony od końcowej ceny oferty, co z pewnością pozwoli zaoszczędzić sporą ilość gotówki. Jest to również zdecydowanie szybsze rozwiązanie, ponieważ nie trzeba poszukiwać wysokiej jakości wyposażenia na własną rękę.

Serdecznie zapraszamy do współpracy. Jesteśmy przekonani, że projekt technologiczny stworzony przez naszych specjalistów spełni Twoje marzenia o prowadzeniu wspaniałej restauracji lub innego lokalu gastronomicznego. Po wybraniu właściwej lokalizacji to właśnie projekt technologiczny jest najważniejszym krokiem w kierunku upragnionego celu. W przypadku dodatkowych pytań zachęcamy do kontaktu – chętnie rozwiejemy wszystkie wątpliwości, a w razie potrzeby służymy radą.

Skontaktuj się z nami

+48 609 105 996

Z przyjemnością omówię szczegóły Twojego projektu
Jan Kowalski, doradca klienta

Produkty
  • Promocja
    Podstawa chłodnicza KORE z szufladami o pełnej długości 1200x900x590, Fagor EMFP9-120 BH
    7 796,25  netto
    9 589,39  brutto
  • Promocja
    Sztućce Fine Dine Entry Duke widelczyk do ciasta Fine Dine Entry 760161
    2,72  netto
    3,35  brutto
  • Promocja
    PLASTIKOWY TERMOS TRANSPORTOWY 15L Yato YG-09225
    246,45  netto
    303,13  brutto
  • Promocja
    Talerz do pasty Amber 300mm Porland 04ALM002251
    51,20  netto
    62,98  brutto
  • Promocja
    Garnek ze stali nierdzewnej wysoki King Size 100L Chef de cuisine 831069
    664,05  netto
    816,78  brutto
  • Promocja
    TERMOS TRANSPORTOWY ZE STALI NIERDZEWNEJ 15L Yato YG-09201
    366,70  netto
    451,04  brutto
  • Promocja
    MASZYNKA DO HAMBURGERÓW 130MM Yato YG-03405
    231,57  netto
    284,83  brutto
  • Promocja
    Lada chłodnicza sklepowa 3830x1190x1225 IGLOO Santiago 3.75WG SA113WG
    16 447,50  netto
    20 230,43  brutto
  • Promocja
    Talerz na pastę Signature Luzerne 793923
    45,60  netto
    56,09  brutto
  • Promocja
    Blender Barmański Hamilton Beach 908 1,25 L, 400 W Hamilton Beach HBB908-CE
    658,63  netto
    810,11  brutto
  • Promocja
    NÓŻ KOLEBKOWY 250MM Yato YG-02248
    4,08  netto
    5,02  brutto
  • Promocja
    Piec do pizzy 2 komorowy, sterowanie elektromechaniczne 2 x 4 x 300mm Cuppone Tiziano TZ430/2M
    8 442,40  netto
    10 384,15  brutto
  • Promocja
    Sztućce Fine Dine Lugano Łyżeczka do herbaty Fine Dine 764756
    5,52  netto
    6,79  brutto
  • Promocja
    CHŁODZIARKA DO WINA 2 STREFOWA DO ZABUDOWY NA 114 BUTELEK DUNAVOX DAVG-114.288DB.TO
    16 259,25  netto
    19 998,88  brutto
  • Promocja
    Miska Sun 120mm Porland 04ALM002003
    16,80  netto
    20,66  brutto
  • Promocja
    Zmiękczacz automatyczny do gorącej wody Mijar PLUTON B65 HOT
    2 764,00  netto
    3 399,72  brutto
  • logo Premium Gastro