Projekty technologiczne

Rzetelny projekt technologiczny

Choć dla gości odwiedzających lokal gastronomiczny najbardziej liczy się jakość przyrządzonego jedzenia, przyjazna obsługa i przytulny wystrój, tak naprawdę w każdym tego typu obiekcie najważniejsze jest zaplecze. Jeśli zostanie odpowiednio zaprojektowane, przyczyni się do sukcesu restauracji, a personel będzie pracował w komfortowych warunkach. Z tego względu stworzenie optymalnego projektu technologicznego zaplecza gastronomicznego to najważniejsza kwestia, która powinna być załatwiona zaraz po znalezieniu odpowiedniego lokum.

Właściwe rozplanowanie układu wyposażenia oraz jego odpowiedni dobór może przysporzyć sporo problemów, dlatego warto zdać się na pomoc profesjonalistów – unikniemy w ten sposób kosztownych pomyłek, a obiekt restauracyjny będzie doskonale funkcjonował przez cały okres działalności.

Nasza firma oprócz dostarczania najwyższej jakości, profesjonalnego sprzętu kuchennego dedykowanego do profesjonalnej gastronomii zajmuje się również wykonywaniem fachowych projektów technologicznych:

  • restauracji (w tym również hotelowych),
  • barów szybkiej obsługi i innych,
  • kantyn,
  • kuchni szkolnych oraz kuchni dla firm cateringowych,
  • szpitalnych pomieszczeń kuchennych,
  • sklepów i zakładów produkcyjnych.

Za każdym razem klient otrzymuje od nasz dokładny projekt technologiczny swojego lokalu gastronomicznego z zaznaczeniem funkcjonalnego układu pomieszczeń oraz sugestie proponowanego przez naszych specjalistów wyposażenia technicznego. Pomagamy również przy odbiorze sanepidu. Nasze usługi wykonujemy na najwyższym poziomie, uwzględniając potrzeby klienta, a także jego pomysły. Wierzymy, że tylko praca zespołowa przynosi najlepsze efekty!

Wszystkie projekty technologiczne przygotowywane są indywidualnie – aby idealnie wpisywały się w oczekiwania i wymagania osoby zlecającej. W procesie ich sporządzania bierzemy pod uwagę w szczególności: powierzchnię i charakter lokalu, obowiązujące prawo w zakresie norm sanitarnych, aktualne przepisy BHP oraz system HACCP.

Gwarantujemy:

  • profesjonalne doradztwo w zakresie doboru wyposażenia do kuchni,
  • dokładne wytyczne oraz bilans mediów (gaz, prąd, woda),
  • uzgodnienie projektu z rzeczoznawcą ds. sanitarno-higienicznych,
  • projekt technologiczny idealnie dopracowany do prowadzonej działalności,
  • wymianę pomysłów z klientem na każdym etapie realizacji zlecenia,
  • dogodne terminy realizacji i atrakcyjne ceny.

Nasza firma współpracuje z wykwalifikowanymi technologami mającymi wieloletnie doświadczenie w branży – stawiamy wyłącznie na najlepszych specjalistów, którzy swoją wiedzę wykorzystują w praktyce i potrafią zaproponować innowacyjne, nowoczesne rozwiązania. Wspólne konsultacje znacząco wpływają na jakość projektu technologicznego – pozwalają udoskonalać pomysły i wprowadzać konieczne zmiany.

Nietypowe wymiary pomieszczeń nie są dla nas problemem, a nowym wyzwaniem! Jesteśmy w stanie poradzić sobie nawet ze skomplikowanymi zleceniami – dla nas nie ma rzeczy niemożliwych!

Profesjonalny projekt technologiczny:

  • ułatwia skompletowanie właściwego sprzętu – bez obawy, że okaże on się w późniejszym czasie nieprzydatny,
  • pozwala zorientować się w potrzebnych zasobach prądu lub wody, aby w razie konieczności było można skontaktować się z odpowiednimi organami i uzyskać energię elektryczną o wyższej mocy,
  • upraszcza rozplanowanie harmonogramu prac budowlanych i umożliwia lepszą koordynację jego przebiegu,
  • gwarantuje idealną optymalizację pomieszczeń, dzięki czemu każdy kawałek przestrzeni zostanie maksymalnie wykorzystany;
  • przyśpiesza proces otwierania restauracji – bez fachowego projektu często nie wiemy, na jakich działaniach powinniśmy się skupić w pierwszej kolejności.

Nasz zespół pracuje na terenie całej Polski ze szczególnym uwzględnieniem takich miast jak: Warszawa, Lublin, Kraków, Poznań, Gdańsk, Gdynia, Sopot, Wrocław, Olsztyn, Łódź. W przypadku innej lokalizacji jesteśmy do dyspozycji po wstępnym uzgodnieniu. Z pewnością znajdziemy dogodny dla obu stron termin spotkania.

W przypadku zdecydowania się na zakup urządzeń w naszej firmie projekt technologiczny zostaje odliczony od końcowej ceny oferty, co z pewnością pozwoli zaoszczędzić sporą ilość gotówki. Jest to również zdecydowanie szybsze rozwiązanie, ponieważ nie trzeba poszukiwać wysokiej jakości wyposażenia na własną rękę.

Serdecznie zapraszamy do współpracy. Jesteśmy przekonani, że projekt technologiczny stworzony przez naszych specjalistów spełni Twoje marzenia o prowadzeniu wspaniałej restauracji lub innego lokalu gastronomicznego. Po wybraniu właściwej lokalizacji to właśnie projekt technologiczny jest najważniejszym krokiem w kierunku upragnionego celu. W przypadku dodatkowych pytań zachęcamy do kontaktu – chętnie rozwiejemy wszystkie wątpliwości, a w razie potrzeby służymy radą.

Skontaktuj się z nami

+48 609 105 996

Z przyjemnością omówię szczegóły Twojego projektu
Jan Kowalski, doradca klienta

Produkty
  • Promocja
    Czajnik elektryczny bezprzewodowy 1,8 l Hendi 209981
    62,08  netto
    76,36  brutto
  • Promocja
    Deska do krojenia HACCP – GN 1/2 niebieska do ryb Hendi 826126
    20,86  netto
    25,65  brutto
  • Promocja
    Miesiarka spiralna z wyjmowaną dzieżą Hendi 226483
    7 371,03  netto
    9 066,37  brutto
  • Promocja
    Kieliszek do szampana Vina Juliette Arcoroc N5082
    4,94  netto
    6,08  brutto
  • Promocja
    Syfon do bitej śmietany Kitchen Line 0,5 l Hendi 588369
    105,73  netto
    130,05  brutto
  • Promocja
    Talerz do pasty Amber 300mm Porland 04ALM002251
    51,20  netto
    62,98  brutto
  • Promocja
    Automatyczny ekspres do kawy CARIMALI BLUEDOT 26
    17 695,05  netto
    21 764,91  brutto
  • Promocja
    Konserwator do lodów na 18 pojemników VGN, 1680x1250x1425mm JUKA SORENTO 18SM
    22 975,50  netto
    28 259,87  brutto
  • Promocja
    Kostkarka do lodu chłodzona wodą o wydajności 38kg/24h i zasobnikiem 15kg BARLINE B4015 WS
    4 160,00  netto
    5 116,80  brutto
  • Promocja
    Okap z wentylatorem do pieców PK-4, PK-6, PK-10, 760x1085x400 KROMET 000.KR3612
    3 510,00  netto
    4 317,30  brutto
  • Promocja
    SZCZYPCE DO CUKRU 150MM Yato YG-02733
    2,79  netto
    3,43  brutto
  • Promocja
    Kloc masarski drewniany na podstawie drewnianej 400×150 Hendi 505625
    571,33  netto
    702,74  brutto
  • Promocja
    Worki 200×300 mm do pakowarki komorowej Stalgast 691915
    18,62  netto
    22,90  brutto
  • Promocja
    Nakładka na kuchnie gazowe ryflowana, 320x539x100 KROMET K000.NGR-1
    747,50  netto
    919,43  brutto
  • Promocja
    Zmywarka tunelowa z transporterem koszy, z odzyskiem energii i ze strefą suszenia100 koszy/h, 1900x835x1900, Meiko Upster K-S 160 AirConcept
    108 136,50  netto
    133 007,90  brutto
  • Promocja
    Talerz głęboki Ivory 310mm Luzerne 797464
    19,00  netto
    23,37  brutto
  • logo Premium Gastro