(Rozwiń)

Miksery spiralne piekarnicze

Ta linia mikserów spiralnych piekarniczych ze stałą dzieżą wyróżnia się następującymi cechami: Miksery spiralne piekarnicze posiadają solidna i wytrzymała konstrukcja, dwa silniki, jeden dla spirali i jeden dla dzieży z biegiem wstecznym, wersja heavy-duty z zapasem mocy, minimalne wymiary gabarytowe przy wysokiej pojemności dzieży, mikser spiralny piekarniczy jest praktycznie bezobsługowy, miesiarka może pracować przy minimalnej ilość wody 50%. Miksery z linii Sigma Red line są standardowo wyposażone w elektromechaniczny panel sterowania z dwoma timerami. Lewy timer reguluje 1 prędkość, a prawy timer 2 prędkość. Timery umożliwiają regulację ustawionego czasu pracy. Przycisk wyboru umożliwia ręczną obsługę pierwszej i drugiej prędkości bez kontroli czasu pracy. Umożliwia to obsługę maszyny nawet w przypadku awarii timerów. Przełącznik z symbolem zbiornika i dwiema przeciwległymi strzałkami umożliwia odwrócenie kierunku obrotów zbiornika, aby ułatwić wstępne mieszanie przy 1 prędkości, gdy jest to konieczne. Przycisk uruchamiania uruchamia cykl, a po zakończeniu fazy mieszania, gdy osłona jest podniesiona, działa jako kontrola obrotów zbiornika, ułatwiając usuwanie mieszanki. Na życzenie dostępny jest elektroniczny panel sterowania z 2 cyfrowymi zegarami. Miksery spiralne piekarnicze są dedykowane do większych produkcji ze względu na ich misy o pojemności 67L kończąc na 420L. Załadunek mąki od 30kg do 175kg (Zwiń)

Wyświetlanie wszystkich wyników: 7

Sortowanie
Produkty
Pokaż wszystkie produkty
×