(Rozwiń)

Urządzenia chłodnicze

Nie ma gastronomii bez urządzeń chłodniczych.

Restauracje, hotele, bary, szkoły, kantyny pracownicze czy firmy cateringowe a ich zapotrzebowanie na urządzenia chłodnicze. Czy prowadzisz restauracje czy jesteś odpowiedzialny za kuchnię w 5 gwiazdkowym hotelu a może pracujesz za barem, pracujesz z chłodnictwem. Każdy obiekt gastronomiczny nie poradzi sobie bez urządzeń chłodniczych. Musisz dopasować urządzenia chłodnicze do potrzeb swojej kuchni. Prowadząc kuchnie restauracyjną, prawdopodobnie będziesz potrzebować szaf chłodniczych i szaf mroźniczych. Ty i Twoi kucharze docenicie obecność stołów chłodniczych z drzwiami bądź szufladami. Natomiast, jeśli prowadzisz restauracje z rybami i owocami morze, nie unikniesz komory chłodniczej ani łuskarki do lodu produkującej płatki na których możesz eksponować ryby i owoce morza. Jeśli prowadzisz Burgerownie, przyznasz nam racje że podstawa chłodnicza pod płytami grillowymi i frytownicą bardzo usprawnia pracę! Każdy z nas był w barze albo i za barem. Wyobrażasz sobie bar bez chłodniczych witryn na napoje i zamrażarek podblatowych? Profesjonalnej kostkarki do lodu również nie może zabraknąć. Jak by wyglądała praca w pizzerii bez stołu chłodniczego do przygotowywania pizzy? Stoły chłodnicze do pizzy z blatem granitowym a na tym stole nadstawki chłodniczej w której Pizzaiolo trzyma warzywa i dodatki do pizzy. Pizzerie mogą jeszcze posiadać chłodnio-garownie do kontrolowania rozrostu ciasta. Kuchnie hotelowe są bardzo podobne do dobrze zorganizowanych kuchni restauracyjnych. Podobne, to nie znaczy że takie same. W kuchniach hotelowych dominują stoły chłodnicze i mroźnicze a główne urządzenia do przechowywania żywności w obniżonej temperaturze to komory chłodnicze. Hotele bardzo często korzystają z szybkoschładzarek szokowych. Jeśli wyjdziemy z hotelowej kuchni i wrócimy do naszego pokoju, często czekać na nas będzie lodówka minibar. (Zwiń)

Wyświetlanie 1–18 z 1117 wyników

Sortowanie
Promocja
Chłodziarka z chłodzeniem powietrzem obiegowym, 597x654x1684, pojemność 327L, Liebherr MRFec 3501
Promocja
Chłodziarka z chłodzeniem powietrzem obiegowym, 597x654x1684, pojemność 327L, Liebherr MRFvd 3501
Promocja
Chłodziarka z chłodzeniem powietrzem obiegowym, 597x654x1684, pojemność 347L, Liebherr MRFvd 3511
Promocja
Chłodziarka z chłodzeniem powietrzem obiegowym, 597x654x1884, pojemność 327L, Liebherr MRFec 4001
Promocja
Chłodziarka z chłodzeniem powietrzem obiegowym, 597x654x1884, pojemność 377L, Liebherr MRFvd 4001
Promocja
Chłodziarka z chłodzeniem powietrzem obiegowym, 597x654x1884, pojemność 400L, Liebherr MRFvd 4011
Promocja
Chłodziarka z chłodzeniem powietrzem obiegowym, 747x769x1684, pojemność 544L, Liebherr MRFvd 5501
Promocja
Chłodziarka z chłodzeniem powietrzem obiegowym, 747x769x1684, pojemność 569L, Liebherr MRFvd 5511
Promocja
Chłodziarka zgodna z normą piekarską do blach 600x800, 856L, 790x890x2120, Liebherr BKPv 8420

Chłodziarka zgodna z normą piekarską do blach 600×800, 856L, 790x890x2120, Liebherr BKPv 8420

17084,15  netto 20099,00 
21013,50  brutto
24721,77 
Produkty
Pokaż wszystkie produkty
×