Piec konwekcyjno-parowy to serce prawie każdej restauracji. Oferujemy piece ze standardowym sterowaniem oraz z nowoczesnym, intuicyjnym i dotykowym które pozwala na bardzo precyzyjną regulacje parametrów pracy takich jak czas pieczenia, temperatura komory czy temperatura rdzenia mierzona za pomocą sondy potraw. Posiadamy bardzo szeroką gamę pieców konwekcyjno parowych elektrycznych oraz gazowych w rozmiarach od 3 po 20 półek dostosowanych do prowadnic 2/3 GN, 1/1 GN, 2/1 GN oraz 600×400 EN. Proponujemy piece konwekcyjne takich producentów jak Convotherm, Electrolux, Inoxtrend, Alphatech czy Unox. Wartością dodaną do pieców Convotherm i Electrolux jest szkolenie kucharskie wykonane przez zrzeszonego z marką Szefa Kuchni który zdradzi tajniki i funkcje w zakupionym przez Państwa piecu, na miejscu w Waszym lokalu.
(Zwiń)Ilość produktów: 397.