Piec do pizzy neapolitańskiej | elektryczny | komora rozrostu | okap | 6×30 cm | 515 °C | RESTO QUALITY 550 6C

producent Producent:
czas realizacji Czas realizacji:
1-14 dni
numer katalogowy Numer katalogowy:
550 6C
gwarancja Gwaracja:
1 rok
Masz pytanie dotyczące produktu?
Opis

Duża moc

Każdy właściciel chce dla swojej pizzerii tego, co najlepsze. Dokładnie przestudiowaliśmy i opracowaliśmy idealny piec elektryczny, który jest w stanie upiec słynną pizzę w stylu neapolitańskim, uznaną przez UNESCO za kulturowe dziedzictwo ludzkości w zaledwie 90 sekund

 

Włoski styl

Estetyka odgrywa fundamentalną rolę w każdej pizzerii. Niepowtarzalny design modelu 550 idealnie pasuję do każdej pizzerii, zachowując tradycyjny włoski styl i wychodząc naprzeciw potrzebom dzisiejszych klientów

  

Panel dotykowy

  • Najnowsza generacja 5-calowego ekranu dotykowego pozwala na doskonałe sterowanie wszystkimi funkcjami pieca
  • Inteligentny system zarządzania ciepłem
  • Łatwy w użyciu 
  • Timer zintegrowanym z ekranem dotykowym
  • Możliwość ustawienia maksymalnej temperatury 515 °C

 

Garownia w kontrolowanej temperaturze

  • Regulowana temperatura: od 20°C do 60 °C
  • System oświetlenia komory LED
  • Cztery kółka, dwa skrętne z hamulcami

 

Sprawniejsza obsługa

Model 550 jest wyposażony w mikroprocesor zarządzający wszystkimi funkcjami pieca. Zastosowanie elektroniki najnowszej generacji pozwala na stałą kontrolę temperatury w komorze. Ponadto, dzięki inteligentnemu systemowi zarządzania ciepłem, 550 jest w stanie wykryć wszelkie zimne strefy w komorze i dostosować moc, aby osiągnąć optymalną temperaturę

 

Akcesoria

  • Piec wyposażony jest w innowacyjny okap. Rewolucyjny system zasysa dym utrzymując stałą temperaturę wewnątrz komory bez tworzenia zimnych lub gorących stref. Podświetlany diodami LED i sterowany za pomocą ekranu dotykowego
  • Garownia z kontrolowaną temperaturą osiąga maksymalnie 60°C .Posiada oświetlenie komory LED i szklane drzwi umożliwiające stałą kontrolę

 

Opis:

  • Profesjonalny piec umożliwiający przygotowanie pizzy neapolitańskiej
  • Połączenie klasycznego tradycyjnego włoskiego wyglądu z nowoczesną i zaawansowaną technologią profesjonalnych pieców elektrycznych
  • Zwiększona izolacja dla oszczędności energii
  • Równomierne i jednolite wypiekanie pizzy w całej komorze
  • Nowoczesny design
  • Wewnętrzne oświetlenie komory
  • SZP Smart Zone Power innowacyjny system grzewczy zmniejsza zużycie energii do 20% w porównaniu do innych pieców dostępnych na rynku
  • Komora w pełni wyłożona kamieniem szamotowym
  • Dolna płyta szamotowa o grubości 5 cm
  • Dolna płyta pokryta jest kamieniem szamotowym włoskiej produkcji typu Bisquit i płytą Activestone. Połączenie te gwarantuje równomierny wypiek i szybkie rozgrzewanie pieca w krótkim czasie
  • System grzewczy Activestone zmniejsza czas nagrzewania się pieca o ok. 50% i zużycie energii do 25%, tym samym skracając czas pieczenia i podtrzymywanie temperatury potraw o 25%
  • Prosty w użytkowaniu i efektywny w działaniu
  • Wyposażony w 5-calowy wyświetlacz dotykowy
  • System zamykania z technologią cool-touch, która umożliwia nagrzanie pieca bez utraty ciepła
  • Blat roboczy wykonany z kamienia naturalnego przeznaczonego do kontaktu z żywnością
  • Model 550 jest sprzedawany i wysyłany wyłącznie jako jeden element, składający się z garowni, pieca i okapu. Poszczególne elementy nie mogą być zamawiane i wysyłane oddzielnie

 

 

Parametry techniczne:

  • Wymiary zewnętrzne [mm]: 1180x1725x1825
  • Wymiary wewnętrzne [mm]: 750x1050x200
  • Wysokość komory [mm]: 200
  • Pojemność pizz: 6×30 cm
  • Pojemność garownika: 10x600x400 mm
  • Moc [kW]: 16,4
  • Zasilanie [V]: 400
  • Temperatura Max [°C]: 515
  • Waga [kg]: 565

 

 

Warunkiem udzielenia gwarancji na urządzenia siłowe (400V) i urządzenia gazowe z oferty Resto Quality jest wypełniona i podpisana przez technika z uprawnieniami (E1,E3) lista kontrolna pierwszego uruchomienia urządzenia

Parametry techniczne
Producent

Szerokość (mm)

1180

Głębokość (mm)

1725

Wysokość (mm)

1825

Waga (kg)

565

Zasilanie

elektryczne

Zasilanie (V)

400

Pojemność garownika

10x600x400 mm

Pojemność pizz

6×30 cm

Temperatura max. (°C)

515

Wysokość komory [mm]

200

Opinie (0)

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Piec do pizzy neapolitańskiej | elektryczny | komora rozrostu | okap | 6×30 cm | 515 °C | RESTO QUALITY 550 6C”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Nasza cena
53001,10 
Cena katalogowa 67090,00 
Oszczędzasz:14088,90 -21%
Nasza cena
65191,35 
Cena katalogowa 82520,70 
Oszczędzasz:17329,35 -21%
Darmowa wysyłkaDarmowa wysyłka
×