Elektryczny piec jednokomorowy P120 C z okapem i bazą Wariant podstawowy, Moretti Forni MFP120CM
Wszechstronność i łatwość użytkowania P120 są wielofunkcyjnymi wersjami seriiP: z opcją pieczenia z użyciem pary, z wymiennym podłożem stalowym z wypustkami lub perforowaną cegłą ogniotrwałą. Jest idealny do bezpośredniego i pośredniego pieczenia pizzy, chleba i ciasta. Elektroniczny panel sterowania umożliwia osobne ustawianie mocy górnej i dolnej, w tym timer załączenia pieca, funkcji ekonomicznej i programów pieczenia. – podłoże z perforowanej cegły ogniotrwałej lub ze stali nierdzewnej – specjalna osłona przednia, który zapobiega utracie ciepła – zarządzanie temperaturą góry i dołu – timer załączenia – zarządzanie przerwami w pracy – funkcja ekonomiczna – 20 personalizowanych programów – komora pieczenia z cegły ogniotrwałej lub ze stali nierdzewnej – pieczenie bezpośrednie lub z wykorzystaniem blach do pieczenia – timer gotowania – optymalna izolacja termiczna – podwójne oświetlenie komory pieczenia Optymalna izolacja termiczna i maksymalna skuteczność Równomierne pieczenie i łatwość użytkowania Specjalna perforowana płyta ogniotrwała zmniejsza bezwładność cieplną: ciepło przepływa szybciej i jest optymalnie rozprowadzane na produkcie. Specjalne stalowe podłoże z wypustkami, idealny do pieczenia pośredniego, utrzymuje blachę lekko uniesioną, umożliwiając przepływ gorącego powietrza pod nią, zawsze gwarantując idealne i równomierne pieczenie. Oświetlenie zamontowane jest w pozycji chronionej, która zabezpiecza lampy oraz maksymalizuje widoczność pieczonego produktu bez konieczności otwierania drzwi. To zmniejsza rozproszenie i daje większe oszczędności energii oraz lepszą wydajność pracy. Dual-Power Technology® Oddzielne i niezależne zarządzanie górną i dolną mocą pieca. Korzyści: Jednorodność pieczenia i idealna kalibracja ciepła. Eco-Standby Technology® Inteligentna funkcja zmniejszająca zużycie energii, do stosowania podczas przerw w pracy. Jeden przycisk pozwala na natychmiastowe przywrócenia pieca do normalnego trybu pracy. Korzyści: Oszczędność energii i redukcja kosztów. Vaporiera Technology® Możliwość naparowania komory celem uzyskania lepszego wypieku. Niezbędne narzędzie w piekarnictwie. Korzyści: Poprawa jakości produktu. Timer accensione programmabile Funkcja automatycznego załączenia urządzenia o żądanej godzinie. Korzyści: Optymalizacja czasu pracy i minimalizacja kosztów.
Producent | |
---|---|
Szerokość (mm) | 1610 |
Głębokość (mm) | 1660 |
Wysokość (mm) | 650 |
Zasilanie | elektryczne |
Moc elektryczna (kW) | 11 do 20 |
Ilość komór | 1 |
Średnica pizzy(mm) | 300 |
Ilość pizz w komorze(szt) | 4 |
Wymiary komory (mm) | 1240x1300x(H)180 |
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.