Strona główna » Sklep » Piec do pizzy 3 komorowy o pojemności 1 pizzy na komorę, osiąga 520 stopni, wbudowany okap, 660x610x640, Stima VP3 Revolution

Piec do pizzy 3 komorowy o pojemności 1 pizzy na komorę, osiąga 520 stopni, wbudowany okap, 660x610x640, Stima VP3 Revolution

producent Producent:
czas realizacji Czas realizacji:
1-3 tygodni
numer katalogowy Numer katalogowy:
Revolution VP3
gwarancja Gwaracja:
1 rok
Masz pytanie dotyczące produktu?
Opis

Piec do pizzy 3 komorowy o pojemności 2 pizzy na komorę, osiąga 520 stopni, wbudowany okap, 910x610x640, Stima VP3 Revolution

Piec do pizzy Stima Revolution VP3 to nowy system pieczenia, który pozwala szybko wypiekać każdy rodzaj żywności.

Idealny do pizzy, kanapek, tostów, chleba, ale nie tylko, dzięki jednorodnemu i wydajnemu pieczeniu nowa wersja REVOLUTION VP3 piecze w krótszym czasie i z wysoką jakością również mięso, ryby, warzywa, lasagne, crespelle itp.

Stima Revolution VP3 ma programowalną temperaturę do 520 stopni Celsjusza dla szybkiego pieczenia, decydującą o wyjątkowej jakości włożonego produktu.

DOSKONALE SYMULUJE PIECZENIE W PIECU OPALANYM DREWNEM

Dzięki zwiększonej izolacji w porównaniu z poprzednią wersją, oszczędność energii osiąga niespotykany wcześniej poziom: 1,3 kW na godzinę użytkowania przy temperaturze 520 stopni.

Niskie zużycie i wysoka wydajność sprawiają, że ta wersja jest idealna dla tych, którzy chcą maksymalnej wydajności przy minimalnym zużyciu energii.

Należy pamiętać, że zapewnienie maszyn o niskim zużyciu energii jest coraz bardziej fundamentalne: zmniejszenie kosztów energii elektrycznej staje się niezbędne w zarządzaniu działalnością handlową.

Nowa linia pieców do pizzy Stima Revolution VP3 reprezentuje wiodącą technologię stosowaną w piecach do pizzy i nie tylko. Piec do pizzy VP3 Revolution pozwala upiec 3 pyszne pizze w zaledwie 1 minutę, zajmując tylko 66 cm powierzchni.

Dzięki zastosowaniu kamienia szamotowego i zaawansowanego elektronicznego systemu zarządzania możemy zapewnić doskonałe wyniki pieczenia; w szczególności otrzymujemy produkt końcowy praktycznie identyczny z tym, który uzyskuje się tradycyjną metodą pieczenia przy użyciu pieca opalanego drewnem.

Piec do pizzy VP3 Revolution jest idealny do pieczenia pizzy ze świeżego ciasta, a także do pieczenia pizzy na wstępnie ugotowanych i mrożonych podstawach.

-Piec jest wyposażony w okap z filtrem z aktywnym węglem
-Komory pieczenia są wzmocnione, aby zapobiec wypaczaniu w bardzo wysokich temperaturach
-Maksymalna temperatura 520 stopni Celsjusza
-Doskonała izolacja zwiększa wydajność i zmniejsza zużycie energii tylko do 1,3 kW na godzinę w trybie gotowości
-Łatwe w użyciu elektroniczne sterowanie temperaturą i timerami z interaktywną grafiką. Ogólna kalkulacja wypiekanych produktów zapewnia przegląd produkcji i kontrolę nad biznesem.
-BEZ PLASTIKOWYCH ELEMENTÓW

Specyfikacja techniczna :
Wymiary zewnętrzne: 660x610x640 mm
Wymiary komory: 410x420x90 mm
Ilość komór:3
Pojemność: 2 pizza na komorę o średnicy 33 cm
Moc przyłączeniowa : 4,1 kW / 400V (230V na zamówienie)
Średnie zużycie energii : 1,3 kW na godzinę w trybie gotowości
Maksymalna temperatura: 520 stopni Celsjusza

Parametry techniczne
Producent

Szerokość(mm)

660

Głębokość(mm)

610

Wysokość(mm)

640

Zasilanie

elektryczne

Moc elektryczna(kW)

4.1

Napięcie zasilania

400 V

Pojemność

3 x 1 x 350mm

Ilość komór

3

Rozmiar komory(mm)

410x420x90

Ilość pizz w komorze(szt)

1

Średnica pizzy(mm)

350

Linia

Stima Revolution

Opinie (0)

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Piec do pizzy 3 komorowy o pojemności 1 pizzy na komorę, osiąga 520 stopni, wbudowany okap, 660x610x640, Stima VP3 Revolution”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Nasza cena
14917,50 
Cena katalogowa 17550,00 
Oszczędzasz:2632,50 -15%
Nasza cena
18348,53 
Cena katalogowa 21586,50 
Oszczędzasz:3237,98 -15%
Darmowa wysyłkaDarmowa wysyłka
×