Piec konwekcyjny Grafen BAKERY 4x 450×340, 99 programów, sterowanie elektroniczne, elektryczny Wariant podstawowy, Hendi 219379

producent Producent:
czas realizacji Czas realizacji:
1-14 dni
numer katalogowy Numer katalogowy:
219379
gwarancja Gwaracja:
24 miesiące
Masz pytanie dotyczące produktu?
Opis

-odległość miedzy prowadnicami- 75 mm

-wymiary zewnętrzne- 560x603x(H)530 mm

-ilość wentylatorów z autorewersem- 1

-regulacja temperatury w trybie konwekcji- 30°C – 260°C

-moc/napięcie- 3,2 kW/230 V

-nawilżanie- bezpośrednie, sterowane elektronicznie

-waga- 36 kg

  • Idealne rozwiązanie dla piekarni, sklepów oraz wszelkiego typu lokali chcących poszerzyć swoją ofertę o świeże i smaczne pieczywo
  • Niewielkie rozmiary oraz ekonomiczne zużycie energii elektrycznej sprawiają, że można zamontować je praktycznie wszędzie
  • Zamontowany system nawilżania sprawia, że piec przeznaczony jest nawet do najbardziej wyrafinowanych wypieków
  • Bezpośrednie wytwarzanie pary poprzez natrysk wody na grzałki
  • Możliwość zapisania aż 99 programów gotowania, każdy nawet do 4 kroków, powoduje, że piec może obsługiwać każdy pracownik kuchni po krótkim szkoleniu, a efekt gotowania będzie zawsze taki sam
  • 6 przycisków szybkiego wyboru dla programów gotowania wybieranych najczęściej jeszcze bardziej ułatwia i przyśpiesza prace obsługi. Jednocześnie skraca czas oczekiwania klienta na gotowe danie
  • 2 prędkości wentylatora – wolniejsze obroty idealne do przyrządzania delikatnych i lekkich potraw
  • Port USB do wgrywania i sczytywania przepisów kulinarnych. Idealne rozwiązanie dla klientów sieciowych w celu szybkiej wymiany, uzupełniania i aktualizacji zapisanych programów pieczenia
  • Konwekcja (termoobieg) czyli wymuszony obieg gorącego powietrza, w celu zapewnienia równomiernej temperatury w całej komorze pieczenia. Wentylator zaciąga powietrze z komory a następnie przepuszcza je przez grzałki nagrzewając je. Nagrzane powietrze powraca z obu stron na potrawy znajdujące się na blachach 600×400 mm, umieszczonych na prowadnicach.
  • Wentylatory z funkcją autorewersu sprawiają, iż równe rozprowadzenie gorącego powietrza jest idealne, a czas gotowania potraw się skraca w porównaniu do pieców tradycyjnych
  • Elektroniczny panel sterowania ułatwia obsługę oraz kontrole przebiegu procesu gotowania
  • Halogenowe oświetlenie komory poprawia kontrolę wzrokową procesu gotowania
  • Drzwi przeszklone, wentylowane grawitacyjnie ułatwiają wzrokową kontrolę procesu gotowania i zmniejszają ryzyko poparzenia przy przypadkowym dotknięciu
  • Uszczelka drzwi montowana w obudowie pieca, łatwa w demontażu w celu czyszczenia lub wymiany
  • Wygodny i ergonomiczny uchwyt drzwi.
  • Obudowa izolowana dla utrzymania temperatury wewnątrz i podniesienia bezpieczeństwa obsługi
  • Zawiasy umożliwiające łatwy demontaż całych drzwi
  • Obudowa oraz komora pieczenia ze stali nierdzewnej gwarantuje długoletnie użytkowanie
  • Wymagane podłączenie do wody i prądu jednofazowego
  • Nie posiada odpływu kanalizacyjnego
  • Możliwość ustawienia dwóch pieców jeden na drugim umożliwia podwojenie wydajności produkcji bez konieczności zwiększenia powierzchni produkcyjnej – patrz akcesoria do łączenia pieców
  • W standardowym wyposażeniu: 4 blachy o wymiarach 450×340 mm
Parametry techniczne
Producent

Szerokość (mm)

560

Głębokość (mm)

603

Wysokość (mm)

530

Zasilanie

elektryczne

Moc elektryczna (kW)

3.1

Rozmiar (GN)

2/3

Ilość prowadnic

05-01 szt.

Sterowanie

Elektroniczne

Opinie (0)

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Piec konwekcyjny Grafen BAKERY 4x 450×340, 99 programów, sterowanie elektroniczne, elektryczny Wariant podstawowy, Hendi 219379”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Nasza cena
4626,68 
Cena katalogowa 5029,00 
Oszczędzasz:402,32 -8%
Nasza cena
5690,82 
Cena katalogowa 6185,67 
Oszczędzasz:494,85 -8%
Darmowa wysyłkaDarmowa wysyłka

Powiązane produkty

×