Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 8x600x400 | BAKE 66 Resto Quality BAKE 66

producent Producent:
czas realizacji Czas realizacji:
1-14 dni
numer katalogowy Numer katalogowy:
BAKE66
gwarancja Gwaracja:
1 rok
Masz pytanie dotyczące produktu?
Opis

Opis:

  • Modułowy, szamotowy piec piekarniczy dedykowany do wyrobów cukierniczo-piekarniczych
  • Komora o wysokości 18 cm – idealna do wypieku pizzy
  • Prosty i wygodny manualny panel sterowania
  • Wyższa efektywność energetyczna dzięki wysokiej jakości izolacji
  • Dźwignia regulująca poziom wilgotności w komorze
  • Niezależne termostaty do regulacji grzałek górnych i dolnych
  • Płyta szamotowa umieszczona w dolnej części komory
  • Duże okno wizyjne umożliwia kontrolę procesu pieczenia
  • Wewnętrzne oświetlenie komory
  • Wentylowane płyty szamotowe
  • Hartowane szkło
  • Wytrzymały oraz wygodny uchwyt drzwi
  • Profesjonalne sprężynowe zawiasy drzwi
  • Solidna, wzmocniona i trwała konstrukcja pieca
  • Front pieca wykonany ze stali nierdzewnej, a obudowa ze stali malowanej proszkowo
  • Możliwość wyposażenia w płytę szamotową górną
  • Możliwość wyposażenia w programowalny generator pary
  • Możliwość dokupienia podstawy, okapu i komory wzrostowej
  • Urządzenie dostarczane jest bez kabla i wtyczki
  • Możliwość zakupu pieca z elektronicznym panelem sterowania (model BAKE D)

 

Parametry techniczne:

  • Wymiary wewnętrzne [mm]: 830x1240x180 (x2)
  • Wymiary zewnętrzne [mm]:1130x1400x750
  • Ilość komór: 2
  • Moc [kW]: 20,4
  • Napięcie zasilania:400 V
  • Temperatura [°C]: 50-400
  • Waga(kg):225
  • Pojemność pizz: 12x 40 cm
  • Ilość blach 60×40 cm: 4+4

 

Wyposażenie dodatkowe:

  • Okap KT 6/66
  • Podstawa pod piec ST 6/66
  • Górna płyta szamotowa MOD. 66 R
  • Możliwość wyposażenia w generator pary (2 komory) STEAM 66-2
  • Możliwość wyposażenia w generator pary (1 komora) STEAM 66-1
  • możliwość zamontowania kabla 3m z wtyczką 16/32 A – 150 zł netto

 

Dlaczego warto wybrać piec modułowy Resto Quality BAKE 66 ?

  • W pełni profesjonalny piec do cukierni/piekarni wyprodukowany we Włoszech
  • Możliwość piętrowania pieca w moduły
  • Niezależne sterowanie grzałkami w dolnej i górnej części komory pieca
  • Komora o wysokości 18 cm – idealna do wypieku pizzy
  • Temperatura maksymalna to aż 400°C
  • Możliwość dokupienia generatora pary
  • Możliwość wyposażenia pieca również w górną płytę szamotową dla osiągnięcia większej równomierności wypieku
  • 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski

 

 

Parametry techniczne
Producent

Pojemność

2 x 6 x 400mm

Ilość komór

2

Szerokość (mm)

1130

Głębokość (mm)

1400

Wysokość (mm)

750

Napięcie zasilania

400 V

Moc elektryczna (kW)

20.4

Wymiary wewnętrzne (mm)

830x1240x180 (x2)

Temperatura (°C)

50-400

Waga (kg)

225

Ilość blach 60x40 cm

4+4

Opinie (0)

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 8x600x400 | BAKE 66 Resto Quality BAKE 66”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Nasza cena
18185,80 
Cena katalogowa 23020,00 
Oszczędzasz:4834,20 -21%
Nasza cena
22368,53 
Cena katalogowa 28314,60 
Oszczędzasz:5946,07 -21%
Darmowa wysyłkaDarmowa wysyłka
×