Automatyczna prasa do ciasta do pizzy o średnicy do 50 cm i 45 cm z rantem, 503x724x768, Sigma Sprizza Automatic

producent Producent:
czas realizacji Czas realizacji:
2-5 tygodni
numer katalogowy Numer katalogowy:
Sprizza Automatic
gwarancja Gwaracja:
2 lata
Masz pytanie dotyczące produktu?
Opis

Automatyczna prasa do ciasta do pizzy o średnicy do 50 cm i 45 cm z rantem, 503x724x768, Sigma Sprizza Automatic

Sigma Sprizza Automatic odtwarza ręczną zręczność pizzera tak dokładnie, jak to możliwe, naśladując jego niezrównaną delikatność. Oryginalny system mikro-rolowania, rygorystycznie opatentowany, wynika z intuicji, która została opracowana i osiągnięta w celu ugniatania ciasta w sposób, jak robiłyby to ręce eksperta. Wyjątkowa wydajność maszyny polega na uzyskaniu zimnego ciasta z taką samą krawędzią, jaką uzyskałby doświadczony pizzer. Maszyna jest naprawdę łatwa i praktyczna w użyciu, a porcje ciasta są zawsze idealnie spłaszczone. Automatyczna prasa do ciasta do pizzy to urządzenie innowacyjne i odzwierciedlające pracę rąk pizzera

Główne cechy automatycznej prasy do ciasta do pizzy Sigma Automatic

  • Prasa do pizzy o średnicy do 50cm Sigma Automatic to innowacyjne urządzenie, które umożliwia profesjonalne przygotowywanie podkładów do pizzy w szybki i precyzyjny sposób. Dzięki możliwości zaprogramowania aż 19 różnych programów, prasa umożliwia wybór odpowiedniej grubości ciasta, w zakresie od 0,5 do 10 mm, oraz czasu jego prasowania, który może wynosić od 1 do 10 sekund.
  • Wyświetlacz LCD, który znajdziesz na panelu sterowania, wyświetla numer programu, grubość ciasta oraz czas prasowania. Wyświetlacz ułatwi Tobie monitorowanie i kontrolowanie procesu przygotowywania ciasta. Dzięki przyciskom funkcyjnym, możesz łatwo programować i zmieniać parametry przygotowania podkładu pizzy, dostosowując je do Twoich preferencji.
  • Funkcja automatycznego opuszczania i podnoszenia górnej tarczy znacznie ułatwi Ci proces prasowania, zapewniając równomierne i efektywne formowanie ciasta. Po przetworzeniu, uformowane ciasto możesz łatwo zdjąć z prasy za pomocą wyciąganej szuflady. To umożliwi Tobie łatwe nakładanie świeżego ciasta oraz zdejmowanie gotowych podkładów.
  • Prasa do pizzy Sigma Automatic to nie tylko urządzenie wydajne, ale także bardzo produktywne. Dzięki możliwości wykonania 200-250 podkładów na godzinę, sprawnie obsłuży nawet najbardziej intensywne punkty gastronomiczne. Dzięki temu można znacznie zoptymalizować produkcję i skrócić czas oczekiwania na zamówienie.
  • Podsumowując, prasa do pizzy o średnicy do 50cm Sigma Automatic to niezawodne narzędzie, które pozwoli Tobie profesjonalnie przygotowywać ciasto do pizzy w sposób szybki, precyzyjny i wydajny. Dzięki prostocie obsługi i bogatemu zestawowi funkcji, prasa będzie dla Ciebie nie tylko cennym elementem wyposażenia Twojej pizzerii, ale także pozwoli znacząco zoptymalizować proces przygotowywania podkładów.

OGÓLNA CHARAKTERYSTYKA
– Zimny system pracy
– Opatentowany system mikro-rolowania
– Wykonanie krawędzi
– Regulowana grubość pizzy
– Automatyczny start i stop
– Wydajność produkcji 200-250 szt/godz
– IP55 zarówno silnika jak i urządzeń elektrycznych
– Niskie zużycie energii i konserwacja
– Poziom hałasu < 70 dB(A)

Parametry techniczne
Producent

Szerokość (mm)

503

Głębokość (mm)

724

Wysokość (mm)

768

Max średnica ciasta (mm)

500

Waga (kg)

115

Moc elektryczna (kW)

0.75

Napięcie zasilania

230 V

Zasilanie

elektryczne

Opinie (0)

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Automatyczna prasa do ciasta do pizzy o średnicy do 50 cm i 45 cm z rantem, 503x724x768, Sigma Sprizza Automatic”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Nasza cena
51499,00 
Cena katalogowa 51499,00 
Nasza cena
63343,77 
Cena katalogowa 63343,77 
Darmowa wysyłkaDarmowa wysyłka
×