(Rozwiń)

Noże do kebaba i gyrosa

Tradycyjne tureckie danie – döner kebap – na dobre zagościło w menu fastfoodowych lokali gastronomicznych. Obecnie można jednak spotkać różne warianty tej aromatycznej potrawy, niekoniecznie zgodne z oryginalną recepturą. Pitę wypełnioną baraniną z rożna, surówką i owczym serem coraz częściej zastępuje mięso wołowe lub mieszane zawinięte w tortillę lub zwykłą bułkę. Jednak bez względu na to, jaka wersja najbardziej trafia w kulinarny gust Twoich klientów, potrzebujesz profesjonalnych akcesoriów do swojej knajpy. Proponujemy noże elektryczne do kebaba umożliwiające precyzyjne krojenie mięsa na drobne kawałki.

Jaki nóż do kebaba wybrać?

Sekretem niepowtarzalnego smaku dania typu kebab jest odpowiednie przygotowanie mięsa, staranny dobór przypraw i przypieczenie. Zanim jednak trafi ono do pity lub tortilli przychodzi czas na porcjowanie. W tradycyjnej sztuce kulinarnej wykorzystuje się specjalne noże przypominające szable. Nie są jednak tak poręczne i efektywne jak ich nowoczesne zamienniki, czyli akcesoria elektryczne. Zapewniają nieprzeciętną precyzję i dokładność cięcia, a także oszczędność surowca. Są wyjątkowo łatwe w obsłudze i utrzymaniu czystości. Nie może ich zabraknąć w Twoim lokalu! Nóż elektryczny do kebaba wyposażony jest w wysokiej jakości ostrze wykonane ze stali nierdzewnej lub szlachetnej. Doskonale nadaje się także do mięsa typu gyros. Posiada specjalne zabezpieczenie w postaci osłony, która chroni dłoń przed skaleczeniem podczas krojenia. Konstrukcja została zaprojektowana tak, aby umożliwić ciągłą pracę, sprawną obsługę klienta oraz sprzedawanie większej liczby dań w tym samym czasie. Grubość cięcia możesz dowolnie regulować w zakresie od 0 do nawet 10 mm. Nasze noże do krojenia kebaba sprawdzą się w trudnych warunkach restauracyjnej kuchni, zapewniając wysokie tempo pracy przy jednoczesnym zachowaniu najwyższych standardów jakości potraw.

Nóż elektryczny do mięsa w sklepie Premium Gastro

Co rusz powstają nowe lokale serwujące dania typu kebab. Ich popularność wynika z korzystnej ceny, krótkiego czasu oczekiwania oraz ciekawie skomponowanych składników. Dostrzegając rosnące zapotrzebowanie na profesjonalny sprzęt kuchenny, stworzyliśmy szeroką ofertę noży elektrycznych do mięsa, które w rękach doświadczonego kucharza pozwolą precyzyjnie kroić mięso na mniejsze porcje. Pochodzą od renomowanych producentów urządzeń gastronomicznych, takich jak: Bartscher, RESTO QUALITY, Robot Coupe oraz Stalgast. Masz dodatkowe pytania? Nie wiesz, na jaki model się zdecydować? W razie dodatkowych pytań zapraszamy do kontaktu. (Zwiń)

Showing all 6 results

Sortowanie
Nóż do kebaba 1000-E06 130x190x256 Bartscher 370158

Nóż do kebaba 1000-E06 130x190x256 Bartscher 370158

479,53  netto 607,00 
589,82  brutto
746,61 
Nóż elektryczny do kebaba | do gyrosa | KLG 32 Resto Quality KLG 32

Nóż elektryczny do kebaba | do gyrosa | KLG 32 Resto Quality KLG 32

3507,60  netto 4440,00 
4314,35  brutto
5461,20 
Promocja
Nóż elektryczny, gyros, kebab, POTIS, S120 PLUS,, Stalgast 777612

Nóż elektryczny, gyros, kebab, POTIS, S120 PLUS,, Stalgast 777612

2812,40  netto 3160,00 
3459,25  brutto
3886,80 
Nóż elektryczny, gyros, kebab, POTIS, S150 PLUS, Stalgast 777615

Nóż elektryczny, gyros, kebab, POTIS, S150 PLUS, Stalgast 777615

3493,25  netto 3925,00 
4296,70  brutto
4827,75 
Nóż elektryczny, gyros, kebab, POTIS, S180 PLUS, Stalgast 777618

Nóż elektryczny, gyros, kebab, POTIS, S180 PLUS, Stalgast 777618

3840,35  netto 4315,00 
4723,63  brutto
5307,45 
Uchwyt ścienny na 8 tarcz Ø 190 mm lub 16 tarcz Ø 175 mm Robot Coupe 714097

Uchwyt ścienny na 8 tarcz Ø 190 mm lub 16 tarcz Ø 175 mm Robot Coupe 714097

148,50  netto 165,00 
182,66  brutto
202,95 
Produkty
Pokaż wszystkie produkty
×