Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy z podwyższaną komorą | 2x600x400 | BAKE D4H (TRD4H) Resto Quality BAKE D4H

producent Producent:
czas realizacji Czas realizacji:
1-14 dni
numer katalogowy Numer katalogowy:
BAKED4H
gwarancja Gwaracja:
1 rok
Masz pytanie dotyczące produktu?
Opis

 Opis:

  • Elektroniczny, intuicyjny panel sterowania z wyświetlaczem cyfrowym umożliwiającym precyzyjną kontrolę warunków obróbki termicznej
  • Komora o wysokości 27 cm – idealnie zastosowanie w piekarniach i cukierniach
  • Wyższa efektywność energetyczna dzięki wysokiej jakości izolacji
  • Dźwignia regulująca poziom wilgotności w komorze
  • Regulacja temperatury do 450°C
  • Niezależne, sterowane elektronicznie termostaty do regulacji grzałek górnych i dolnych
  • Płyta szamotowa umieszczona w dolnej części komory
  • Duże okno wizyjne umożliwia kontrolę procesu pieczenia
  • Wewnętrzne oświetlenie komory
  • Wentylowane płyty szamotowe
  • Hartowane szkło
  • Wytrzymały oraz wygodny uchwyt drzwi
  • Profesjonalne sprężynowe zawiasy drzwi
  • Solidna, wzmocniona i trwała konstrukcja pieca
  • Front pieca wykonany ze stali nierdzewnej, a obudowa ze stali malowanej proszkowo
  • Urządzenie dostarczane jest bez kabla i wtyczki
  • Możliwość wyposażenia w płytę szamotową górną
  • Możliwość wyposażenia w programowalny generator pary
  • Możliwość dokupienia podstawy, okapu i komory wzrostowej

 

Parametry techniczne:

  • Wymiary wewnętrzne [mm]: 830x840x270
  • Wymiary zewnętrzne [mm]: 1130x985x500
  • Ilość komór: 1
  • Moc [kW]: 6,9
  • Napięcie zasilania:400 V
  • Temperatura [°C]: 50-450
  • Waga(kg):101
  • Pojemność pizz: 4x 40 cm
  • Ilość blach 60×40 cm: 2

 

Wyposażenie dodatkowe:

  • Okap KT 4/44
  • Podstawa pod piec ST 4/44
  • Górna płyta szamotowa MOD. 4 R
  • Możliwość wyposażenia w generator pary STEAM 4H
  • Możliwość zamontowania kabla 3m z wtyczką 16/32 A – 150 zł netto

 

Dlaczego warto wybrać piec modułowy Resto Quality BAKE D 4H ?

  • W pełni profesjonalny piec do cukierni/piekarni wyprodukowany we Włoszech
  • Możliwość piętrowania pieca w moduły
  • Niezależne sterowanie grzałkami w dolnej i górnej części komory pieca
  • Komora o wysokości 27 cm – idealna do piekarni i cukierni
  • Wyposażony w precyzyjny, elektroniczny panel sterowania
  • Temperatura maksymalna to aż 450°C
  • Możliwość dokupienia generatora pary
  • Możliwość wyposażenia pieca również w górną płytę szamotową dla osiągnięcia większej równomierności wypieku
  • 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski

 

 

 

 

Parametry techniczne
Producent

Ilość komór

1

Pojemność

4 x 400mm

Szerokość (mm)

1130

Głębokość (mm)

985

Wysokość (mm)

500

Moc elektryczna (kW)

6.9

Napięcie zasilania

400 V

Wymiary wewnętrzne (mm)

830x840x270

Temperatura (°C)

50-450

Waga (kg)

101

Ilość blach 60x40 cm

2

Opinie (0)

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy z podwyższaną komorą | 2x600x400 | BAKE D4H (TRD4H) Resto Quality BAKE D4H”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Nasza cena
12308,20 
Cena katalogowa 15580,00 
Oszczędzasz:3271,80 -21%
Nasza cena
15139,09 
Cena katalogowa 19163,40 
Oszczędzasz:4024,31 -21%
Darmowa wysyłkaDarmowa wysyłka
×