(Rozwiń)

Garowniki do chleba

Odpowiedni rozrost ciasta jest kluczowy dla uzyskania idealnej struktury i smaku pieczywa. Proces ten wpływa na teksturę, objętość oraz aromat wypieków, co ma bezpośrednie przełożenie na ich jakość. Bez właściwego rozrostu, ciasto może stać się zbyt gęste lub nieodpowiednio wyrośnięte, co negatywnie wpływa na końcowy produkt. Dlatego tak ważne są garowniki do chleba. Temperatura i wilgotność odgrywają kluczową rolę w procesie pieczenia, wpływając na jakość końcowego produktu. Optymalne warunki pozwalają na równomierne wyrastanie ciasta, co przekłada się na jego puszystość i delikatność. Zbyt wysoka temperatura może prowadzić do przesuszenia, podczas gdy niewystarczająca wilgotność skutkuje twardą skórką. (Zwiń)
Sortowanie
Garownik | komora wzrostowa | garownicza |  8x460x330 | RESTO QUALITY MYCHA250

Garownik | komora wzrostowa | garownicza | 8x460x330 | RESTO QUALITY MYCHA250

4874,30  netto 6170,00 
5995,39  brutto
7589,10 
Garownik 16-półkowy, 980x825x905, RM GASTRO Deli Proofer 16-M

Garownik 16-półkowy, 980x825x905, RM GASTRO Deli Proofer 16-M

15992,00  netto 19990,00 
19670,16  brutto
24587,70 
Garownik, 900x712x800, REDFOX KYN 0823 G

Garownik, 900x712x800, REDFOX KYN 0823 G

7649,15  netto 8999,00 
9408,45  brutto
11068,77 
Garownik, 935x813x867, REDFOX KYN 0864 G

Garownik, 935x813x867, REDFOX KYN 0864 G

6799,15  netto 7999,00 
8362,95  brutto
9838,77 
Garownik, 935x903x706, REDFOX KYN 1264 G

Garownik, 935x903x706, REDFOX KYN 1264 G

6799,15  netto 7999,00 
8362,95  brutto
9838,77 
Promocja
Garownik, komora wzrostowa, ST-Bakery, 10x(600x400) P 1.4 kW, FM Industrial 9120626

Garownik, komora wzrostowa, ST-Bakery, 10x(600×400) P 1.4 kW, FM Industrial 9120626

7167,60  netto 8145,00 
8816,15  brutto
10018,35 
Komora fermentacyjna -18stC- +35stC 18x 600x400 Wariant podstawowy, SinofCold FLFT701B

Komora fermentacyjna -18stC- +35stC 18x 600×400 Wariant podstawowy, SinofCold FLFT701B

27856,68  netto 30279,00 
34263,72  brutto
37243,17 
Komora fermentacyjna -5stC- +35stC 18x 600x400 Wariant podstawowy, SinofCold FLFT701N

Komora fermentacyjna -5stC- +35stC 18x 600×400 Wariant podstawowy, SinofCold FLFT701N

25989,08  netto 28249,00 
31966,57  brutto
34746,27 
Komora wzrostowa | garownicza | garownik | 10x600x400 lub 600x600 | RESTO QUALITY MYCHA248

Komora wzrostowa | garownicza | garownik | 10x600x400 lub 600×600 | RESTO QUALITY MYCHA248

6083,00  netto 7700,00 
7482,09  brutto
9471,00 
Komora wzrostowa | garownicza | garownik | 8x600x400 lub 600x600 | RESTO QUALITY MYCHA249

Komora wzrostowa | garownicza | garownik | 8x600x400 lub 600×600 | RESTO QUALITY MYCHA249

5735,40  netto 7260,00 
7054,54  brutto
8929,80 
Komora wzrostowa do ciasta (pieców z linii BAKE, BAKE D, BAKE TS) CT 4-44 Resto Quality CT 4-44

Komora wzrostowa do ciasta (pieców z linii BAKE, BAKE D, BAKE TS) CT 4-44 Resto Quality CT 4-44

9211,40  netto 11660,00 
11330,02  brutto
14341,80 
Komora wzrostowa do ciasta (pieców z linii BAKE, BAKE D, BAKE TS) CT 6-66 Resto Quality CT 6-66

Komora wzrostowa do ciasta (pieców z linii BAKE, BAKE D, BAKE TS) CT 6-66 Resto Quality CT 6-66

10467,50  netto 13250,00 
12875,03  brutto
16297,50 
Produkty
Pokaż wszystkie produkty
×