Piec elektryczny modułowy do pizzy szamotowy | szeroki | 6×36 | 2x600x400 | BAKE 6/L TS Resto Quality BAKE 6/L TS

producent Producent:
czas realizacji Czas realizacji:
1-14 dni
numer katalogowy Numer katalogowy:
BAKE6/LTS
gwarancja Gwaracja:
1 rok
Masz pytanie dotyczące produktu?
Opis

Opis:

  • Profesjonalny piec modułowy włoskiej produkcji, znajdzie idealne zastosowanie w piekarniach, cukierniach, czy pizzeriach
  • Elektroniczny, intuicyjny panel sterowania z dotykowym 5-calowym wyświetlaczem umożliwia wygodne i precyzyjne sterowanie ustawieniami pieca
  • Komora o wysokości 14 cm – idealna do wypieku pizzy
  • Wyższa efektywność energetyczna dzięki wysokiej jakości izolacji
  • Tryb energooszczędny efektywnie zmniejsza zużycie energii, podczas przerwy w pracy pieca
  • Funkcja Power Boost odpowiada za szybsze nagrzanie komory pieca
  • Czasowe programowanie startu urządzenia
  • Dźwignia regulująca poziom wilgotności w komorze
  • Regulacja temperatury do 500°C
  • Niezależne, sterowane elektronicznie termostaty do regulacji grzałek górnych i dolnych
  • Płyta szamotowa umieszczona w dolnej części komory
  • Szerokie okno rewizyjne umożliwiające kontrole procesu pieczenia, wykonane ze specjalnego szkła hartowanego zmniejszającego utratę ciepła
  • Profesjonalne sprężynowe zawiasy drzwi
  • Wytrzymały oraz wygodny uchwyt drzwi
  • Wewnętrzne oświetlenie komory
  • Wentylowane płyty szamotowe
  • Solidna, wzmocniona i trwała konstrukcja pieca
  • Front i obudowa pieca wykonana ze stali nierdzewnej
  • Możliwość wyposażenia w płytę szamotową górną (lub na zamówienie wyłożenie góry komory pieca blachą – dla wypieków w formach)

 

Parametry techniczne:

  • Wymiary wewnętrzne [mm]: 1080x720x140
  • Wymiary zewnętrzne [mm]: 1540x985x410
  • Ilość komór: 1
  • Moc [kW]: 9,2
  • Napięcie zasilania:400 V
  • Temperatura [°C]: 50-500
  • Waga(kg):108
  • Pojemność pizz: 6x 36 cm
  • Ilość blach 60×40 cm: 2

 

Wyposażenie dodatkowe:

  • ST 6L/66L– Podstawa pod piec z regulowaną wysokością 85/90/95 cm
  • MOD. TS 6L R – Górna płyta szamotowa
  • CT 6L-66L – Komora wzrostowa
  • KTS 6L – Okap z wentylatorem wyciągowym
  • Możliwość zamontowania kabla 3m z wtyczką 16/32 A – 150 zł netto

 

 

Dlaczego warto wybrać piec modułowy Resto Quality BAKE 6L TS?

  • W pełni profesjonalny piec do pizzerii wyprodukowany we Włoszech
  • Możliwość piętrowania pieca w moduły
  • Niezależne sterowanie grzałkami w dolnej i górnej części komory pieca
  • Wyposażony w precyzyjny, elektroniczny dotykowy panel sterowania
  • Temperatura maksymalna to aż 500°C
  • Możliwość wyposażenia pieca również w górną płytę szamotową dla osiągnięcia większej równomierności wypieku
  • 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski
Parametry techniczne
Producent

Zasilanie

elektryczne

Ilość komór

1

Pojemność

6 x 360mm

Sterowanie

Elektromechaniczne

Szerokość (mm)

1540

Głębokość (mm)

985

Wysokość (mm)

410

Moc elektryczna (kW)

9

Napięcie zasilania

400 V

Opinie (0)

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Piec elektryczny modułowy do pizzy szamotowy | szeroki | 6×36 | 2x600x400 | BAKE 6/L TS Resto Quality BAKE 6/L TS”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Nasza cena
16005,40 
Cena katalogowa 20260,00 
Oszczędzasz:4254,60 -21%
Nasza cena
19686,64 
Cena katalogowa 24919,80 
Oszczędzasz:5233,16 -21%
Darmowa wysyłkaDarmowa wysyłka
×